Saturday, September 29, 2007

Saade "Tere õhtust!" naaseb ekraanile!

8. oktoobril alustab uut hooaega Kanal2 naistesaade Tere õhtust! Eve Kallaste, Elis Aunaste ja Margit Hakomaa juhitud saade hakkab eetris olema argipäeviti kell 17.25.

Tere õhtust! esimene tsükkel oli eetris juuni algusest augusti lõpuni. Algselt suveprojektina kavandatud saade osutus sedavõrd menukaks, et Kanal2 otsustas selle ka sügishooajal kavasse võtta.

Uuel hooajal on meie saates mitmeid uuendusi ja muudatusi. Kõik televaatajad saavad aadressil tere@kanal2.ee saate sisu osas ka oma sõna sekka öelda. Juba esimeses saates kuulutame välja nutikate nõuannete ja kavalate nippide konkurss, samuti on meil plaanis avada Reporteri videoveebis oma rubriik. Uuendus on ka see saatejuhtide blogi siin.

Ehkki meie saate peamine sihtrühm on naised, usume, et ka mehed leiavad sellest üht-teist vaatamisväärset. Saate teemadeks on suhted, lapsed, pereelu, põnevad uudised ja kasulikud nõuanded. Sellest kõigest räägime aga lustlikult ja elurõõmsalt, sest me lihtsalt ei oska stuudios surmtõsist nägu teha, räägib Eve.

Vaata meid juba 8. oktoobril kell 17.25!

1 comment:

Anonymous said...

Väga vahva,et naasesite taas ekraanile. Olete väga särav kolmik.
Teie saadet on hea vaadata, kuna see on selline hästi kergesti vastuvõetav ja olete alati nii positiivselt meelestatud. Teist kohe õhkub seda :))

Edu teile :)