Monday, October 8, 2007

Trammipidu


Eelmise hooaja lõpetasime vägeva trammipeoga, kuhu olid kutsutud suve jooksul külalissaatejuhtidena üles astunud kuulsused. Kohe alustuseks olgu öeldud, et trammis peetud pidu sai üle ootuste meeleolukas. DJ-puldis ning improviseeritud õhtujuhi rollis Elis.

Trammis olid sikud ja sokud ning kiisud ja kutsud.




Kadriorust viis tee Koplisse, kus peoseltskond peeti kinni inimriietes kasside poolt. Selgus, et kassid tähistasid pruudiõhtut ning proovisid meile kalli raha eest odavat rämpsu maha parseldada. Aiva Riisalu oli lahke käega mees ning viskas suveniirpudelisse villitud likööri eest viiesajalise. Liköör on siiani meie käes. Aivar, tule järgi! Erich Krieger sai musi pruudilt ning muffini. Seda kõike tasuta. Osav mees.


Seejärel sõideti Tondile ning pidu lõppes taas Kadriorus. Vahepeal vihuti Viru väljakul tantsu.
Pildil keerutab Margit Erichiga, taamal Anu Saagim.




"Ivari Padari" võileib.
Ehkki lauad olid lookas, pakkus Eve võimalikele näljastele saatest kuulsaks saanud "Ivari Padari" võileiba, mis koosneb suurest leivakäärust (seda saab lõigata ainult ise tervest pätsist, sellised valmisviilutatud peened viilakad ei sobi), millele on määritud korralikult võid, pandud peale parajalt pekine singiviil, kaks sibulaga praetud muna, hapukurki ning värsket rohelist sibulat.

1 comment:

Anonymous said...

Tundub äge pidu olema! Järgmine kord kutsuge mind ka, ok?