Monday, October 8, 2007

Isiklikud asjad















Mulle kangesti meeldib tavaliste igapäevaasjade üle mõtteid vahetada. Ilmselt on see hea viis kontrollida kui sarnased-erinevad on minu ja sinu arvamused. Varasemalt olen oma pisimõtted endale hoidnud, sest kes see ikka tahaks rumal ja tühine paista. Sina ju ka ei tahaks.

Aga tee proovi- lase oma mõttejada vabalt voolama, ilma tsensuuri ja piiranguteta. Ja võidki kerge piinlikustundega avastada, et sind tõepoolest huvitavadki sinu enda pisikesed asjad kümneid kordi rohkem kui see, et Eestil oli mullu euroliidu suuruselt kolmas eelarveülejääk. Ära tunne piinlikkust, kõiki huvitavad tavalised asjad. Nad lihtsalt teevad näo, et need on tühised. Aga meie ei häbene ka tavalistest asjadest rääkida, me teeme seda lausa mõnuga. Kui sinu meelest on huvitav arutleda naiste, meeste, laste, kodu, seksi, raamatute ja ürituste teemal, siis ole meiega igal argipäeval kell 17.25.

1 comment:

Anonymous said...

Toredad olete. Usun ka, et nõuab teatavat julgust, et välja öelda lihtsaid asju. MIna räägin hea meelega isiklikel teemadel. Hea, et teie ka räägite, see ongi kõige olulisem.

Jätkake samas vaimus!